m

Our Mission Statement

This is Photoshop's version of Loremer Ipsn gravida nibh vel velit auctoregorie sam alquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.

Contact Us

  • 1-779-333-67992
  • info@industrybusiness.com
  • 3042 Rotterdam, Netherlands; Van Noortwijcksingel
Darbo laikas: 08:00 - 17:00
Savaitgaliais - nedirbame
Mus rasite: Kaune
Muitinės g. 2A, Domeikavos k., Kauno raj.
Top

Agrosistemos keičia logotipą

UAB Agrosistemos keičia logotipą. Šiemet pradedame 10-uosius veiklos metus. Per visą tą laiką įmonė augo ir ėjo progreso keliu, keitėsi kartu su mūsų klientais, priimant vis geresnius sprendimus jų poreikiams. Kasdien įgauname naujų žinių, kasdien didėja mūsų profesionalumas, kasdien mes tampame vis geresni, modernesni. Todėl manome, kad laikas atnaujinti savo logotipą, kuris geriau atspindėtų, kas esame ir kur einame.

Naujasis logotipas atspindi įmonės modernų ir inovatorišką požiūrį į žemės ūkį ir į sprendimus, padėsiančius jam klestėti. Spalvų gama taip pat neatsitiktinė – ryški geltona, tai javų laukai, o juoda – tai žemė, kurioje javai bręsta.

Šalia logotipo įvedamas ir naujas ženklas, simbolizuojantis mūsų įmonės požiūrį – klientai yra mūsų partneriai, su kuriais bendradarbiaudami priimame geriausius sprendimus, kurdami sėkmingą ūkį.

Nuo šiol ieškokite mūsų po šiuo logotipu, o visa atributika, vizitinės ir firminiai blankai bus atnaujinti artimiausiu laiku.